Få et gratis tilbud​

Kunstigt sne og is fremstillet af dygtige kunstnere

Hos Rockbuilder Aps tilbyder vi fremstilling af kunstig sne og is til forskellige kundetyper. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan skabe kunstværker lige efter dine ønsker. Vi holder til i Odense, men leverer produkter til hele Danmark og Skandinavien.

Virksomheden blev stiftet i 2002 af Per Vestergaard, som er uddannet billedkunstner. Sidenhen er der blevet etableret et team bestående af dygtige og specialiserede kunstnere og håndværkere. 

Som firma fremstiller vi forskellige design, udsmykning og byggeri, herunder særligt kunstige klipper.

Vi fremstiller kunstig sne på dine præmisser

Når du samarbejder med os, har vi et stort fokus på at levere produkter af den kvalitet, som du ønsker. For at kunne levere høj kvalitet, sørger vi hele tiden for at udvikle og forbedre alle ansatte. Derudover overholder vi naturligvis altid dine krav om tid og pris.

Når vi laver kunstig is og sne sker formgivningen i polystyren, der efterfølgende sprøjtes med beton. For at skabe en illusion af is og sne bemales betonen med epoxy, som drysses med forskellige reflekterende materialer. Dette giver et særligt æstetisk og virkeligt udseende til den kunstige sne.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi hjælper gerne med både store og små opgaver.

Vi kan kontaktes på telefon 40 42 46 70 eller på mail info@rockbuilder.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

​​FÅ ET GRATIS TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt