Få et gratis tilbud​

Kunstige klipper til at skabe naturtro miljøer

​​Hos Rockbuilder har vi udviklet en ekspertise i at skabe naturtro klippemiljøer via vores kunstige klipper og træer. Vores kunder strækker sig bredt fra zoologiske haver til private, hvilket har givet os stor ekspertise i at levere unikke løsninger, der passer perfekt til den enkelte kundes behov. 

Opbygningen af vores kunstige klipper laves med armering og sprøjtebeton, hvorefter vi maler de kunstige klipper i naturtro farver for at opnå det bedste resultat. Vi er førende eksperter på området for kunstige sten og naturtro miljøer, hvilket betyder, at der ikke er det miljø, vi ikke kan genskabe.

Internationalt firma med kundernes behov i fokus

Selvom vi hører hjemme i Danmark og Skandinavien, så leverer vi også løsninger til udlandet. Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds med arbejdet. Opgavens størrelse er ligegyldig for os. Vi sørger altid for at vores kunder får masser af valuta for pengene, når de bestiller kunstige klipper hos os.

Det gode forhold mellem kunde og virksomhed er et hovedpunkt for os, så derfor sørger vi også altid for at overholde vores aftaler, når det gælder tidsfristerne på vores kunstige klipper

Kontakt os i dag vedrørende kunstige klipper

Uanset hvor stor din opgave er, så vil vi meget gerne høre mere om den. Vi elsker en udfordring, så hvis du har en anderledes opgave, skal du også være velkommen til at tage kontakt til os.

Vi deler gerne ud af vores store viden på feltet til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. Du kan kontakte os med eventuelle spørgsmål på telefon 40 42 46 70 eller på e-mail info@rockbuilder.dk

FÅ ET GRATIS TILBUD​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt