Få et gratis tilbud​

Kunstige træer i naturlige farver

​​Hos Rockbuilder leverer vi mange former for kunstige træer. Vi er eksperter på området og er derfor i stand til at tilpasse vores produkter til at matche kundens præcise ønsker.

Vores kunder varierer fra zoologiske haver til forlystelsesparker til private, der gerne vil anvende store kunstige træer til at lave noget unikt. Derfor skal du være velkommen til at kontakte os uanset opgavens omfang. 

Vi udfører opgaver med kunstige træer for vores kunder i hele Danmark og resten af Skandinavien.

Sådan laver vi vores kunstige træer

Vores kunstige træer laves så naturtro som muligt gennem en fast proces, som ganske enkelt producerer kunstige planter, kunstige palmer, kunstige grene og træer, der ligner den ægte vare. 

De kunstige træer bygges som en svejset armering, hvorpå vi monterer et strækmetalnet.

Dette sprøjter vi med beton, som derefter farves i naturtro farver med en speciel teknik for at skabe et naturligt look.

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål

Hvis du skal i gang med et større projekt, hvortil der skal bruges klipper eller kunstige træer, som ligner den ægte vare, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi deler gerne ud af vores store erfaring, og vi kan rådgive og give dig inspiration til dit projekt. Du kan ringe til os på telefon 

40 42 46 70 eller skrive til os på e-mail info@rockbuilder.dk.

Få et gratis tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt