Få et gratis tilbud​

Kunstig murstensvæg er vi specialister i

Drømmer du om at få lavet en kunstig murstensvæg med et helt særligt udtryk? Så kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig. Hos Rockbuilder ApS varetager vi mange forskellige design- og kunstopgaver for private og erhvervskunder. Vi har værksted i Odense, men servicerer gerne kunder over hele Danmark og Skandinavien.

Vi er et professionelt firma, der har til opgave at fremstille forskellige former for byggeri og udsmykning. Vi er særligt gode til at fremstille kunstige klipper. Vores målgruppe er bred og består af både zoologiske haver, museer, teatre, forlystelsesparker samt private kunder. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til murdekoration.

Vi fremstiller en autentisk, kunstig murstensvæg

Fremstillingen af en kunstig murstensvæg kan gøres på flere forskellige måder.​ Typisk dekorerer vi en eksisterende mur eller bygger muren selv. Herefter sprøjtes den med beton og bearbejdes, så den får en karakter af autentisk murværk. 

Vi kan lave mange forskellige former for vægdekoration efter dine ønsker.

Uanset om du er på udkig efter en kunstig murstensvæg til udendørs eller indendørs brug, så står vi til rådighed med professionel hjælp. Firmaet består af et kompetent team af tømrer og kunstnere, der alle er dygtige på området. Derfor er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille for os.

Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer, eller har du en særlig efterspørgsel, så kontakt os for flere informationer. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Du kan ringe til os på telefon 40 42 46 70 eller skrive en mail til info@rockbuilder.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage snarest muligt.​

FÅ ET GRATIS TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt